|
Spotkanie młodzieży - Warszawa 4-5.12.2009 |
| Autor |
Wiadomość |
gryczolapek
|
|
Wysłany: 2009-12-06, 01:18 Spotkanie młodzieży - Warszawa 4-5.12.2009
|
|
|
Hey wszystkim. Z tej strony Wojtek Grycz z Kościana. Chciałbym przekazać, że wszystkie zdjęcia zrobione przeze mnie będą dostępne pod linkinem, który do poniedziałku powinienem dodać. Jest to link do albumu na Picasa. Jeśli ktoś posiada jakiekolwiek inne zdjęcia, to proszę również o podanie linku.
Pozdrawiam |
_________________ We can't save the whole world but at least we can save a human being. |
|
|
|
 |
IzaAndrzejewska
|
|
|
|
|
 |
gryczolapek
|
|
|
|
|
 |
tgrs
Jarek
|
|
Wysłany: 2009-12-09, 00:21
|
|
|
oo, ile tych zdjec =]
i jaka nazwa tematu "Spotkanie młodzieży" tak to sie oficjalnie nazywal ten zjazd? :D |
|
|
|
 |
gryczolapek
|
|
Wysłany: 2009-12-09, 16:29
|
|
|
| Nie wiem jak to się oficjalnie nazywało :D A w pewnym sensie było to spotkanie młodzieży, więc sądzę, iż pod tą nazwą może zostać ;) a zdjęc jest pewnie więcej, tylko ludzie albo jeszcze się z tym nie ujawnili, albo wysyłają na e-maile. |
_________________ We can't save the whole world but at least we can save a human being. |
|
|
|
 |
gość
Gość
|
Wysłany: 2010-02-23, 08:15
|
|
|
| pytanie do wolontariuszy obecnych na zjezdzie w wa-wie: jak ze zwrotami za wasze bilety? ja się zaczynam martwić dosc powaznie, bo do dzisiaj nic :( |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2010-03-01, 12:17
|
|
|
| co do biletów-to Wronki nic zwrotów nie dostały, z tego co wiem to Szamotuły też nie:( |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2010-03-07, 14:38
|
|
|
| Kościan otrzymał zwrot kosztów jeśli się nie mylę pod koniec grudnia lub na początku stycznia :) |
|
|
|
 |
Benek
|
|
Wysłany: 2010-03-07, 14:41
|
|
|
Forum jest niezabezpieczone przed atakami spamerskich robotów, które pod moją nieobecność automatycznie wpisują jakieś teksty po angielsku z odnośnikami, na które klikać nie wolno pod żadnym pozorem. Niestety, jestem tylko zwykłym szarym modem bez uprawnień administratora i nic z tym fantem zrobić nie mogę.
Jeśli chodzi o zwroty za bilety - póki co nic nie wiem na ten temat, ale mogę powiedzieć tyle, że sprawa się nieco skomplikowała ostatnimi czasy. Po odejściu (przymusowym) z fundacji pani Beaty Adamiec, która do tej pory zajmowała się takimi sprawami, jej obowiązki przejął na siebie pan prezes Konczewski. Postaram się jakoś dowiedzieć co w sprawie tych zwrotów i jeśli będę wiedział to nieomieszkam podzielić się z Wami tą informacją. |
|
|
|
 |
 |
|
|